15 Kas 2014


E-Ticaret Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı







Kendi alan adınızı ve logonuzu seçin yeter. Her türlü altyapısı, operasyonu ve hatta tüm ürünleri ile satışa hazır eTicaret mağazanız bizden. Binlerce girişimci ortak platformda bir araya geliyor, birlikte alıyor, birlikte satıyor ve birlikte kazanıyoruz.

Detaylı Bilgi Almak İçin Lütfen e.kariyerim@gmail.com adresine yada www.e-kariyerim.com adresine iletişim bilgilerinizi bırakın size ulaşalım.

İncir com davetiyesi almak isteyenler burdan form doldurarak bize ulaşabilirler. 





Benzersiz İş Modeli
İncir eTicaret Girişimci Ağı, klasik eTicaret modellerinden farklı olarak tavsiye pazarlamasına dayalı benzersiz özellikleri olan bir iş modelidir. İş modelimiz, girişimcilere kendi mağazalarından yaptıkları ciroların yanı sıra, yeni girişimcilere rehberlik yaparak kurdukları eTicaret ağının cirolarından da kazanç elde etme imkanı sunmaktadır.
 
Kendine has özellikleri olan iş modelimizde başarılı olabilmeniz için; eğitim videolarını mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.
 
İncir iş modelinin vizyonunu anlamak ve iş modelimize uygun bakış açısına sahip olmak için önceliklewww.incirvizyon.com'daki videoyu izleyiniz.
İş modelimizi daha iyi anlamak ve anlatabilmek için www.incirsunum.com'daki sunum videosunu izlemenizi ve izletmenizi tavsiye deriz.
İş modelimizin yol haritası olan ve neyi nasıl yapacağınızı anlatanwww.10altinkural.com'daki videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.
 
İncir iş modelini ve gelir modelini daha iyi anlayabilmek için aşağıdaki animasyon videolarını izlemenizi de tavsiye ederiz.
İNCİR TANITIM
İŞ MODELİ
 
Güncel bilgi ve gelişmeleri takip etmek içinwww.facebook.com/incir.com, kampanyaları takip etmek için www.facebook.com/incirkampanyasayfalarını, bu sayfalarda yer alan  butonuna tıklayarak takip edebilirsiniz.
 
İncir girişimcilerine özel paylaşımların yapıldığı facebook "İncir Akademi" grubuna üye olmak için "Birlikte Daha Güçlüyüz" adlı sosyal medya profilinden gruba katılım talebinde bulunabilirsiniz.

www.vimeo.com/akademi kanalından, geçmiş etkinlik kliplerini ve başarılı girişimcilerimizin ilham verici konuşmalarını izleyebilirsiniz.Beni Vimeo’ya Götür !
 
Daha fazla bilgi almak için İncir Akademi/Kadıköy’de düzenli olarak Çarşamba ve Pazar günleri gerçekleştirilen tanıtım toplantılarına girişimci adaylarıyla birlikte katılabilirsiniz. 

Yeni girişiminizde başarılar ve bol kazanç dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Best affiliate payout program guaranteed with FileSonic.com